It's not a bag, it's a fucking Birkin! - Samantha Jones

 
Smälte som smör i solsken när jag såg den här underbara Croc Birkin på en bild ifrån NY Fashion Week 2014. Så fin! Jag kommer antagligen aldrig få tag i en sån om jag inte snor Kanye West ifrån Kim men det är väl knappt ens då...
 
Egentligen har jag aldrig varit ett jättestort fan av Hermés Birkin väskor, har aldrig riktigt gillat modellen och tyckt de såg lite billiga ut... Men billiga är verkligen de sista dessa väskor är! Priset för en Birkin är ~100 000 kr! Dessutom finns massor av rykten om att du måste antingen vara jättekänd, jätterik eller ha väldigt speciella kontakter innom Hermés branschen. Dessutom är väntetiden för en Birkin upp till 6 år! Hur galet?! Men våra prinsessor, Madeleine och Victoria, äger varsin och det är ju inte det sämsta! Nu vet ni vart våra skattepengar går! Men jag tycker faktiskt att det är helt okej! De representerar faktiskt vårt land så lite klass tycker jag absolut att dem ska ha!
 

Ida.

Bild ifrån Adaras.se.
 
Hur fin är inte den här bilden? Kan titta på den för evigt känns det som.
Är lite avis för det är hennes pojkvän som tagit bilden! Så bra att ha en pojkvän som är duktig med kameran! Eller en kompis man ungås med typ jämnt! Tyvärr så har jag inget utav det... heeh. måste utvidga mitt sociala nätverk, det hör jag det.
 

Rosa kappa.

Blir helt vild och galen över den nude/puderrosa jackan ifrån Tiger of Sweden som Kenza bär på denna bild. Vill ha en egen. Älskar verkligen den nya trenden med långa, ljusrosa kappor! Så fint!
 

Black.

Bild ifrån Tumblr.

Change the World.

Bild ifrån we♥it.